Ik schrijf niet alleen boeken. Ik schrijf ook B1. Als tekstschrijver gebruik ik mijn woorden voor jouw verhaal. Ik doe dit bijvoorbeeld voor organisaties als ABN Amro, Achmea, Allianz, Avéro Achmea, Centraal Beheer, Coca-Cola, Eyescan, Leapp, Medireva, Microsoft, NRC (branded content), OOMT, Philips, Samsung, Sogeti, SVB, TopSpots, Vitras, Westland Utrecht Bank, Woonfonds, Yarden en Zilveren Kruis. Interviews, achtergrondverhalen, sfeerverslagen, reportages of columns. En hoor eens: ik maak op verzoek ook gesproken interviews en podcasts voor diverse klanten.

Wil je ook een rake tekst? Neem dan contact met me op.

Daarnaast schrijf ik af en toe een bijdrage voor De Volkskrant, NRC, Trouw en andere journalistieke uitingen. Ook ben ik los-vast te horen als Nederlands ‘Roemenië-expert’ bij VPRO’s Bureau Buitenland op NPO Radio 1.

Als auteur ben ik te boeken voor lezingen of interviewsessies op scholen, in boekhandels, cafés, bibliotheken of op locaties met een omgekeerd sinaasappelkistje en een microfoon. Boeken kan via de Schrijverscentrale.
Ik ben eveneens als docent verbonden aan de Schrijversacademie, waar ik cursussen verzorg. Een goed verhaal schrijven? Dat kun je dus leren.

romans: of de oleander de winter overleeft - de verovering van vlaanderen - a27 - verdwenen grenzen

© 2005 - 2024, Stefan Popa