Melk drinken is racisme en koeien zijn nazi’s

Koeien zijn nazi’s. Dat weet iedereen. Ze zeggen dat ze wit zijn met zwarte vlekken of met bruine vlekken, maar veel vaker zijn koeien zwart of bruin met witte lappen, strepen, ruiten, spatten of lijnen. Herkauw-SS’ers. De koe behoort tot de holhoornigen, binnen de familiaire kring ook wel Sieg Heilhoornigen genoemd. Koeien zijn de ergste nazi’s. Het mag dan ook niemand verbazen dat je van melk drinken kanker in borst of prostaat krijgt, of anders oorontsteking, calcium, autisme, en overheersingszin.

Melk drinken is racisme. Koeien zijn nazi’s. Yoghurt eten is racisme. Ook Turkse yoghurt. Ook Bulgaarse yoghurt. Ook Griekse yoghurt. Zelfs boerenyoghurt; boeren, Afrikaners, de apartheid. Kaas eten is racisme. Swastikaas komt van koeien. En vergeet niet, koeien zijn nazi’s.

Vla is vies. Vanille vla is het viest. Kalkaanslag is racisme. Kleding wassen is racisme, tenzij je een zwarte of blauwe sok bij je witte ondergoed stopt. Klaarkomen is racisme. Niet klaarkomen ook, erger nog, dat is een direct gevolg van superioriteitsgevoel. Gips om een gebroken pols is racisme. Toiletpapier is racisme. Witte verf is racisme. Verven staat gelijk aan het overschilderen van de geschiedenis, het wegmoffelen van de historie. Tandpasta is dubbelracisme. Te vaak is tandpasta wit, te vaak krijg je van tandpasta witte tanden.

A4’tjes zijn racisme. A3’tjes ook. Net als A2’tjes en A5’jes. Witte potloden zijn zinloos. Santorini is racisme – óók de blauwe daken, blauwe daken staan gelijk aan blauwe ogen staan gelijk aan de blonde, blauwogige Germaan, de übermensch. Sneeuw is racisme en koud.

Albino’s zijn ziek racistisch. Albino koeien zijn oppernazi’s, vond ook Hermann Göring, die eens aan een albino koe vroeg: ‘Kannst du dich nicht ein bisschen zivilisierter verhalten?’*

Dit verhaal verscheen eerder op Shortreads.nl.

IIk schreef dit op

Wil je dit verhaal delen met je vrienden? Dat kan bijvoorbeeld op Facebook of Twitter. Of lekker mobiel met Whatsapp.

romans: of de oleander de winter overleeft - de verovering van vlaanderen - a27 - verdwenen grenzen

© 2005 - 2024, Stefan Popa