Uitgeverij Link geeft mijn debuutroman uit

‘De zaak was binnen een week rond’, aldus mijn agent Remco Volkers over, jawel, mijn debuutroman Verdwenen grenzen. Het manuscript werd met open armen ontvangen door Uitgeverij Link, een nieuwe speler op de markt. Link is een uitgeverij vol visie en enthousiasme. Kortom: ik ben ontzettend blij. Mijn debuut ligt naar alle waarschijnlijkheid begin volgend jaar al in de boekhandels.

Hoe is dat ook alweer zo gekomen? Een jaar geleden kreeg ik een e-mail van Remco Volkers van Het Kantoortje van Remco of ik al vertegenwoordigd werd door een literair agent. ‘Bijna, misschien.’ Dat was ergens in de februari van 2012.

Een februari later wil Uitgeverij Link mijn debuutroman uitgeven. Dus als ik later groot ben word ik toch schrijver. Dat vind ik extra bijzonder, want het boekenvak is in een behoorlijke kramp geschoten. Of zoals Remco zegt: ‘Het vak beweegt en dat boezemt veel mensen angst in. Maar het positieve is dat deze tijd juist ook kansen biedt, en een uitgeverij als Link is zeer toekomstgericht.’

Schijnbaar heb ik iets met februari. En februari iets met mij. Iets moois.

IIk schreef dit op

Wil je dit verhaal delen met je vrienden? Dat kan bijvoorbeeld op Facebook of Twitter. Of lekker mobiel met Whatsapp.

romans: of de oleander de winter overleeft - de verovering van vlaanderen - a27 - verdwenen grenzen

© 2005 - 2024, Stefan Popa