Hoor eens: luisterboek

Dit is heel gek. Moet je horen: mijn nieuwe roman, Of de oleander de winter overleeft (ik kan de titel niet vaak genoeg noemen), is verluisterboekt. Niemand minder dan Johannes Sneekes, stemacteur én botanicus, heeft mijn roman dagenlang voorgelezen aan een studiomicrofoon. Voor jou. Je kunt maar liefst 13 uur en 20 minuten hardlopen, koken, filerijden, gewoon rijden, fietsen, treinreizen, fitnessen, of ‘werken’ en luisterlezen tegelijkertijd.

Het aardige van een luisterboek is dat het Aroemeens nu ook hoorbaar is. Het moet niet gemakkelijk zijn geweest voor Sneekes, maar hij spreekt de klanken van deze zeldzame taal ontzettend goed uit. Hulde!

De audio-versie van Of de oleander de winter overleeft is vanaf nu te koop via Luisterrijk. Het kost je slechts € 14,99, en daarna dus die dertien uur en twintig minuten.

Om even digitaal bezig te blijven: het e-book is nu tijdelijk afgeprijsd. Voor slechts € 4,99 lees je mijn nieuwe roman op je e-reader. Dat is goedkoper dan een computermannetje laten langskomen omdat je per ongeluk een virus hebt binnengehaald via torrents. Nog geen vijf euro! De ‘E’ van e-book staat tijdelijk voor erg weinig.

En de ‘L’ van luisterboek? Die staat natuurlijk voor leuk. En later.

Later!

IIk schreef dit op

Wil je dit verhaal delen met je vrienden? Dat kan bijvoorbeeld op Facebook of Twitter. Of lekker mobiel met Whatsapp.

romans: of de oleander de winter overleeft - de verovering van vlaanderen - a27 - verdwenen grenzen

© 2005 - 2024, Stefan Popa