Veilingsite vol vagina’s en fallussen

Wat een wereld. Edwin Evers en zijn kornuiten van Radio 538 bespraken vanochtend een gloednieuwe concurrent van veilingsites als Marktplaats en ebay. De naam? Sexmarkt. De naam geeft al een stukje van de visie achter de veilingsite weg: je betaalt niet met keiharde euro’s, maar met een keiharde… nou ja, je betaalt dus in natura.

Hartstikke handig in deze tijden van economische malaise. Komt er rook uit je computer? Vraag de 34-jarige Peter. Blond, kort haar, groene ogen, normaal postuur en één meter 84 lang. Lengte geslacht is onbekend (en dat is meteen een beetje het mankement van de website). Peter hanteert de spreuk ‘no cure no pay’. Goed om te weten, Peter!

Of heb je soms een erkende elektricien nodig? Joshua helpt je met alle liefde met alle stroomtechnische mankementjes in je huisje. Deze lichtgetinte jongeman is zelfs een ‘halfbloed elektricien’ en dat vind ik persoonlijk toch een schokkend verkooppraatje. Hoe zou zo’n halfbloed elektricien eruitzien?

Maar de advertentie van massagebabe, onder de titel ‘Kom jij mijn geile mondje volspuiten?’, vond ik  het lachwekkendst. Daarin geeft de blondine een korte beschrijving van zichzelf: ‘Cup D borsten lekker geschoren poesje ik vraag voor een half uur 100 euro en voor een uur 150,00 all incl.’ Dus haar cup D borsten zijn lekker geschoren? Gelukkig. Ik houd niet van slecht geschoren cup D borsten.

Overigens vind ik haar prijzen merkwaardig. Honderd euro voor een halfuur en honderdvijftig voor een heel uur? Je jongeheer fungeert toch als pinpas op deze veilingsite? Euro’s zijn verboden. Haal uw pas alstublieft nogmaals door de gleuf. Dank u wel en tot de volgende keer.

De makers van Sexmarkt nemen de spreuk ‘sex sells’ dus wel heel serieus. Seks verkoopt, dat blijkt al jaren, maar hoe letterlijk kun je deze Engelse uitdrukking nemen? Ik hoop toch met heel mijn hart – en vooruit: ook met de rest van mijn lichaam – dat deze (voorlopige bèta)website geen doorstart zal maken. Het idee is toch absurd?

Of ligt het aan mij? Ben ik, ondanks mijn jonge jaren op de teller, ouderwets? Volgens mij was ik niet de enige die de tienermeisjes afkeurde die in ruil voor een drankje of een sigaret frisse SOA’s ontvingen. Zouden die tieners van toen tegenwoordig via Sexmarkt een schilder, jurist of een fitness coach zoeken?

Wat is er toch mis met een ouderwets zak zout, een bruisend biertje of een andere beschaafde wederdienst? Waar gaat het toch heen met dit land?

IIk schreef dit op

Wil je dit verhaal delen met je vrienden? Dat kan bijvoorbeeld op Facebook of Twitter. Of lekker mobiel met Whatsapp.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Hallo. Ik ben blond, heb een geschoren D-cup, een lief doof wit poesje en ben opzoek naar een leuke schrijver. Schrijf jij een boek vol? Dan zorg ik voor een broek vol!

    Haha! Geweldig stukje schat! Al vraag ik me toch af waar jij allemaal heen surft in je vrije tijd… Slik?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

romans: of de oleander de winter overleeft - de verovering van vlaanderen - a27 - verdwenen grenzen

© 2005 - 2024, Stefan Popa