Help een schrijver de winter door

Help een schrijver de winter door… en maak van papier weer een boom. Of de oleander de winter overleeft heeft het best goed gedaan, maar een boek krijgt helaas niet oneindig de tijd om zich te bewijzen. De uitgeverij mailde dat de voorraad wordt teruggedrongen. Maar er is een maar. Ik krijg de kans om romans te redden. Nu is mijn vraag: wil jij toevallig een exemplaar? Zo’n kloek boek staat super goed onder de kerstboom (of gewoon op het nachtkastje).

Omdat het boek verkrijgbaar blijft, geldt de vaste boekenprijs van € 21,99. Wat ik wel kan doen is mijn winst doneren aan een goed doel. Dus dit is het plan: de wereld heeft meer bos nodig en huidige bossen moeten beter beschermd worden. Trees for All heeft al 6,1 miljoen bomen geplant en 450.000 ton CO2 gecompenseerd. Een mooi beginnetje, zeg ik.

Koop Of de oleander de winter overleeft en we zorgen dat de bossen ons overleven. En we redden een boek. Een mooie kerstgedachte, toch?

Laat even weten of je een exemplaar wilt, dan neem ik contact met je op. Of meer exemplaren, want december is een maand om te delen. Over delen gesproken: dit berichtje delen mag natuurlijk ook altijd.

IIk schreef dit op

Wil je dit verhaal delen met je vrienden? Dat kan bijvoorbeeld op Facebook of Twitter. Of lekker mobiel met Whatsapp.

romans: of de oleander de winter overleeft - de verovering van vlaanderen - a27 - verdwenen grenzen

© 2005 - 2024, Stefan Popa